barnvakt :D

gud i morse va jag värkligen uppe med tuppen :P gick upp vid sex och käkade frukost med mamma, mamma skjutsade mig sen till kristina klockan halv åtta. hon skulle på arbetsintrevju så jag fick vara barnvakt :D hur mysigt som hälst!
så jag och elise har suttit här och snackat massa skit (ja förstår inte så mycket av vad hon säger men de e rätt givande ändå) men nu finns de inte så mycket att göra eftersom hon sover, så tog en sväng med hunden nyss :)
de e rätt mysigt att va en ¨svensson¨med barn och hund, de e iof klar att varje dag inte är så här mysig när de blir fullt med bajsblöjor och bäbis skrik!

igår satt jag och pluggade i jag vet inte hur många timmar. projektarbete i engelska så idag ska jag ha en muntlig redovisning på engelska inför hela klassen, inte sååå roligt. man kanske ska börja tänka lite på vad fan jag ska säga när jag står där uppe :P
ja har fått en sån sjuk beslutsångest nu igen, vet inte vad ja ska bli? socionom är typ bara att glömma med tanke på att snittet är så sjukt högt. om ja vill komma in så måste jag flytta till typ örebro eller nått och det är ja inte så värst sugen på :S kollade på lite KY-utbildningar och hittade nått som hette apotekstekniker som lät rätt skoj. man hjälper typ alla som kommer in på apotekt man rekomenderar typ olika produkter för dom och sånt om jag har fattat det rätt men ja tyckte de va lite dåligt betalt :P jaja vi får se! ska iaf försöka ta mig igenom den här terminen på komvux till att börja med :P


kramar XxX

RSS 2.0